logo slogan

phone 

210 68 32 232

Συχνές Ερωτήσεις

ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ?

Κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας πλεκτό πολυεστερικό ύφασμα και μπορούν να εφαρμοστούν με μεταλλικά ποντούζια, πλαστικούς κρίκους ή ειδικά μανίκια χωρίς έξτρα κόστος.

ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΗΜΑΙΩΝ? (2)

Α) Αρχικά μας ζητάτε προσφορά τηλεφωνικά μέσω e-mailή με την παρουσία σας στο κατάστημά μας σχετικά με την παραγγελία που σας ενδιαφέρει.Μας περιγράφετε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της παραγγελίας (Είδος Σημαίας,  Μέγεθος, Τεμάχια, Ραφτικά, Εικαστικό.)

Β) Στη συνέχεια σας αποστέλουμε την οικονομική μας προσφορά. Αν συμφωνείτε με την προσφορά μας κάνετε κατάθεση του 50% του συνόλου της παραγγελίας σας, στον λογαριασμό της εταιρείας μας και μας αποστέλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης.

Γ) Ετοιμάζουμε προσχέδιο με τα χαρακτηριστικά της παραγγελίας σας.

Δ) Ελέγχετε το προσχέδιο που σας στέλνουμε σχετικά με το μέγεθος, τα τεμάχια,  το χρώμα εκτύπωσης κλπ. Αν δεν χρειάζονται αλλαγές μας στέλνετε γραπτώς την έγκρισή σας και αρχίζει η παραγωγή της παραγγελίας σας.

Ε) Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον χρόνο που έχει οριστεί στην προσφορά μας. Η παραλαβή γίνεται στο κατάστημά μας, εκτός αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε courierγια την αποστολή της.

ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ?

Η ποιότητα του σχεδίου της σημαίας σας εξαρτάται από την ποιότητα του σχεδιασμού που χρησιμοποιήθηκε για να εκτυπωθεί. Εάν μας στείλετε μία μικρή εικόνα από το web και μας ζητήσετε να την τυπώσουμε σε μία 100x150 cm σημαία, θα το κάνουμε. Τελικά η ευθύνη είναι δική σας, ωστόσο βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ο τρόπος είναι ο εξής: 1)Εάν έχετε μία εικόνα και δε γνωρίζετε πόσο καλή είναι, στείλτε της με mail στο info@frixoskokkonisflags.gr και ρωτήστε μας. Θα την κοιτάξουμε και θα σας πούμε τη γνώμη μας. 2)Αφού λάβουμε την πληρωμένη παραγγελία με το σχέδιο, τότε θα ετοιμάσουμε ένα αρχείο .jpg και θα σας το αποστείλουμε με mail, προκειμένου να το εξετάσετε.  Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε τα στοιχεία του σχεδίου της σημαίας, όπως θα είναι όταν την παραλάβετε στα χέρια σας. Θυμηθείτε: Το ότι φαίνονται λίγα pixel από κοντά στο σχέδιο της σημαίας σας, δε σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη σημαία για να κυματίζει 6 μέτρα πάνω από το έδαφος. Πρέπει να εξετάσετε καλά το αρχείο που θα σας στείλουμε. Δεν θα αρχίσει η παρασκευή της σημαίας έως ότου μας βεβαιώσετε ότι είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιο. 

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ Η ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ?

Οι κλασικές custom σημαίες, παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας μονής στρώσης ύφασμα. Το σχέδιο τυπώνεται στη μία πλευρά του υφάσματος και φαίνεται ενδιαμέσως στην άλλη πλευρά του ως καθρεπτισμένο είδωλο. Με αυτόν τον τρόπο κατασκευάζεται η πλειοψηφία των επαγγελματικών και προσωπικής χρήσης  σημαιών

ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΗΜΑΙΩΝ?

Α) Αρχικά μας ζητάτε προσφορά τηλεφωνικά μέσω e-mail ή με την παρουσία σας στο κατάστημά μας σχετικά με την παραγγελία που σας ενδιαφέρει.Μας περιγράφετε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της παραγγελίας (Είδος Σημαίας,  Μέγεθος, Τεμάχια, Ραφτικά, Εικαστικό.)

Β) Στη συνέχεια σας αποστέλουμε την οικονομική μας προσφορά. Αν συμφωνείτε με την προσφορά μας κάνετε κατάθεση του 50% του συνόλου της παραγγελίας σας, στον λογαριασμό της εταιρείας μας και μας αποστέλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης.

Γ) Ετοιμάζουμε προσχέδιο με τα χαρακτηριστικά της παραγγελίας σας.

Δ) Ελέγχετε το προσχέδιο που σας στέλνουμε σχετικά με το μέγεθος, τα τεμάχια,  το χρώμα εκτύπωσης κλπ. Αν δεν χρειάζονται αλλαγές μας στέλνετε γραπτώς την έγκρισή σας και αρχίζει η παραγωγή της παραγγελίας σας.

Ε) Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον χρόνο που έχει οριστεί στην προσφορά μας. Η παραλαβή γίνεται στο κατάστημά μας, εκτός αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε courierγια την αποστολή της.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ LOGO ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ?

Οι διπλής όψεως custom σημαίες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας δύο στρώσεις υφάσματος. Το ίδιο σχέδιο τυπώνεται και στις δύο στρώσεις, οι οποίες κατόπιν ράβονται μεταξύ τους στη μη τυπωμένη πλευρά τους. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει την ορατότητα του σχεδίου και από τις δύο πλευρές, ωστόσο οι σημαίες διπλής όψεως είναι τουλάχιστον διπλάσιες σε βάρος από τις κλασικές μονής στρώσης με αποτέλεσμα να απαιτούν περισσότερο αέρα για να κυματίσουν. Οι διπλής στρώσης σημαίες με ανοιχτά χρώματα και έντονα σχέδια ενέχουν τον κίνδυνο να φαίνεται το έντονο σχέδιο της μίας πλευράς, πάνω στο έντονο σχέδιο της άλλης. Για το λόγο αυτό και δεν προτείνουμε τις σημαίες διπλής στρώσης.Blockout Interliner είναι μία τρίτη στρώση υφάσματος, η οποία τοποθετείται ενδιάμεσα από τις δύο τυπωμένες στρώσεις, με σκοπό να μη φαίνεται το έντονο σχέδιο της μίας πλευράς, πάνω στο σχέδιο της άλλης. Αυτό το επιπλέον ύφασμα καθιστά πολύ πιο βαριά τη σημαία και δεν είναι αποτελεσματικό 100% σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Blockout interliner μπορεί να αλλοιώσει τη φυσικού απόχρωση του λευκού και γενικά των ανοιχτών χρωμάτων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΗΜΑΙΩΝ?

Μπορείτε να μας επισκευθείτε στο κατάστημα μας στην οδό Κόδρου 3 στο Χαλάνδρι, καθημερινά 09:00 - 19:00 και Σάββατο 09:00 - 15:00. Στο κατάστημά μας θα μπορέσετε να δείτε δείγματα και θα σας προτείνουμε τις ιδανικότερες και συνάμα οικονομικότερες λύσεις για την παραγγελία σας.

 

Μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από την ιστοσελίδα μας πηγαίνοντας στο μενού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και στέλνοντας e-mail, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

 

Μη διστάσετε να καλέσετε τηλεφωνικά στο 210 6832232, Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ. -6 μ.μ.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ?

Η προτίμησή μας είναι  vector artwork , ως pdf, ai, ή eps. Χρησιμοποιούμε AdobeIllustrator CS3 και Corel X7. Εάν χρησιμοποιείτε Photoshop ή πρόγραμμα που δημιουργεί bitmaps, παρακαλούμε στείλτε μας το σχέδιο στο 30% τουλάχιστον του μεγέθους του στα 300dpi. Για τα εικαστικά που δεν είναι φωτογραφίες και έχουν πλακάτα χρώματα, θα χρειαστούμε τους αριθμούς του χρωματολογίου PANTONE, που αντιστοιχούν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ?

 Δεν μπορούμε να βελτιώσουμε φωτογραφίες. Εάν μας στείλετε φωτογραφία χαμηλής ποιότητας, η εκτύπωση θα είναι επίσης χαμηλής ποιότητας. Εάν μας στείλετε μικρή, χαμηλής ποιότητας φωτογραφία, μεγαλώνοντάς την στο μέγεθος της σημαίας σας, θα χειροτερέψουμε την ήδη χαμηλή ποιότητα της. Μπορούμε και τυπώνουμε επιτυχημένα φωτογραφίες καλής ποιότητας. Φωτογραφία τραβηγμένη απευθείας από την ψηφιακή σας κάμερα, συνήθως είναι μια χαρά, ωστόσο η φωτογραφία αυτή μέσα από siteστο internet, συνήθως δεν είναι.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ?

Αν δεν έχετε την εικόνα ή το σχέδιο που επιθυμείτε, αλλά μπορείτε να το περιγράψετε, θα το σχεδιάσουμε εμείς για εσάς χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για πολύπλοκα σχέδια, όπου μπορεί να υπάρξει επιπλέον κόστος. Θα σας παρέχουμε τη δωρεάν σχεδίαση, μόλις παραγγείλετε και πληρώσετε το προϊόν. Το κείμενο δεν έχει κόστος (εκτός αν μας ζητήσετε fontπου δεν έχουμε ή που δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε ή που δεν μπορείτε να μας παρέχετε εσείς). Μπορούμε να σχεδιάσουμε τα περισσότερα απλά σχέδιαχωρίς χρέωση. 

ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα μας μπορούν να σταλθούν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.Το κόστος αποστολής για ποσά μέχρι 150 Ευρώ είναι 9 Ευρώ για την Αθήνα και 12 Ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.Για παραγγελίες που το κόστος τους είναι πάνω από 150 Ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν. Αν υπάρχει υπόλοιπο για την εξόφληση της παραγγελίας σας, γίνεται με αντικαταβολή.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε άλλη μεταφορική εταιρεία, μπορείτε να μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας σας, στον τραπεζικό μας λογαριασμό.